Les Sablons

Les Sablons

2021
Chenin Blanc

Bloemige en fruitige Chenin Blanc (witte perzik, rijpe appel), met hoge zuren en een lange afdronk. De restsuiker brengt evenwicht door de extra levendigheid.

14.20

Wijndomein
Domaine Denis Meunier
Druiven
Chenin Blanc
Appellatie
Vouvray AOP
Jaargang
2021
Domaine Denis Meunier
RegioTouraine
Wijnbouwers van vader op zoon sinds vier generaties, met vandaag 15 hectare wijngaarden en druivelaars van gemiddeld 35 tot 40 jaar. De wijnbouw gebeurt volgens de principes van verantwoorde teelt (culture raisonnée), met respect voor traditie en het milieu. Er zijn twee bodemtypes: - Op de hellingen van klei en vuursteen worden levendige,...
Meer over dit wijndomein

Foodpairing

Vis in saus, schelpdieren

Vergelijkbare wijnen volgens Marc

Clos de la Marche
2020
Chenin Blanc

Aromatische, frisse neus met witte bloemen, pompelmoes en perzik. In de mond elegant, rond, licht mineraal, met evenwichtige zuren, gestructureerd, met een mooie intensiteit en een lange afdronk . Deze rijke en elegante Chenin Blanc uit Savennières vertoont een complexe structuur en smaakpallet.

23.90

Sec

Sec

2021
Chenin Blanc

Witte bloemen, mineraal, een zacht en rond mondgevoel, met een bittertje in de afdronk.

9.60

2021
Chardonnay

Geel fruit, tonen van appel en citrus, een goede balans van zuren en rondheid. Dit is een frisse, strakke en levendige Chardonnay.

9.40

Cuvée André
2019
Sauvignon Blanc

Volle, stevige, complexe en aromatische Sauvignon Blanc met botertoetsen, citrus en wit fruit, een delicate houttoets afkomstig van de gedeeltelijke opvoeding in barriques, en een lange afdronk.

16.95

Welkom bij Wijnstroom

Deze site bevat alcoholische producten. Je moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te kopen in België.