Classique

Classique

2021
Chardonnay

Geel fruit, tonen van appel en citrus, een goede balans van zuren en rondheid. Dit is een frisse, strakke en levendige Chardonnay.

9.40

Bronzen medaille 2014 – Concours des Féminalises, Bronzen medaille 2015 – Concours du Vigneron Indépendant, Ligers d’Argent 2016 – Concours des Vins du Val de Loire.

Wijndomein
Domaine de la Bougrie
Druiven
Chardonnay
Appellatie
Chardonnay Val de Loire IGP
Jaargang
2021
Domaine de la Bougrie
RegioAnjou-Saumur
La Bougrie, gelegen in het hart van de Loire-vallei, is een plaats met een rijke geschiedenis, overgeleverd door verschillende generaties. Op het domein van liefst 145 ha maakt het gekwalificeerde, rigoureuze en attente team op basis van acht druivensoorten een breed scala van terroirwijnen in rood, wit en rosé, zowel stil als mousserend,...
Meer over dit wijndomein

Foodpairing

Zeer ruim inzetbaar: aperitief, oesters en schelpdieren, salade met kip, snoek met boter, vis in saus

Vergelijkbare wijnen volgens Marc

Clos de la Marche
2020
Chenin Blanc

Aromatische, frisse neus met witte bloemen, pompelmoes en perzik. In de mond elegant, rond, licht mineraal, met evenwichtige zuren, gestructureerd, met een mooie intensiteit en een lange afdronk . Deze rijke en elegante Chenin Blanc uit Savennières vertoont een complexe structuur en smaakpallet.

23.90

Sec

Sec

2021
Chenin Blanc

Witte bloemen, mineraal, een zacht en rond mondgevoel, met een bittertje in de afdronk.

9.60

2020
Sauvignon Blanc

Deze gastronomische Sauvignon Blanc heeft een open en intens aroma van o.a. abrikoos. De smaak is rijk en vol, met rijp geel fruit (abrikoos) en een lange afdronk. Complex, krachtig en tegelijk elegant.

14.90

Cuvée André
2019
Sauvignon Blanc

Volle, stevige, complexe en aromatische Sauvignon Blanc met botertoetsen, citrus en wit fruit, een delicate houttoets afkomstig van de gedeeltelijke opvoeding in barriques, en een lange afdronk.

16.95

Welkom bij Wijnstroom

Deze site bevat alcoholische producten. Je moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te kopen in België.