Cuvée André

Cuvée André

2019
Sauvignon Blanc

Volle, stevige, complexe en aromatische Sauvignon Blanc met botertoetsen, citrus en wit fruit, een delicate houttoets afkomstig van de gedeeltelijke opvoeding in barriques, en een lange afdronk.

16.95

Wijndomein
Domaine Claude Lafond
Druiven
Sauvignon Blanc
Appellatie
Reuilly AOP
Jaargang
2019
Domaine Claude Lafond
RegioCentre-Loire
Claude Lafond heeft dit domein groot gemaakt. Na zijn overlijden in 2015 heeft dochter Nathalie de fakkel met succes overgenomen. Het domein is HVE gecertificeerd. HVE staat voor Haute Valeur Environnementale, wat inhoudt dat de landbouwpraktijken die op een boerderij worden toegepast het natuurlijke ecosysteem behouden en de druk op het milieu (bodem,...
Meer over dit wijndomein

Foodpairing

Culinaire wijn voor bij vis in saus, wit vlees en pluimvee

Vergelijkbare wijnen volgens Marc

Clos de la Marche
2020
Chenin Blanc

Aromatische, frisse neus met witte bloemen, pompelmoes en perzik. In de mond elegant, rond, licht mineraal, met evenwichtige zuren, gestructureerd, met een mooie intensiteit en een lange afdronk . Deze rijke en elegante Chenin Blanc uit Savennières vertoont een complexe structuur en smaakpallet.

23.90

Sec

Sec

2021
Chenin Blanc

Witte bloemen, mineraal, een zacht en rond mondgevoel, met een bittertje in de afdronk.

9.60

Les Sablons
2021
Chenin Blanc

Bloemige en fruitige Chenin Blanc (witte perzik, rijpe appel), met hoge zuren en een lange afdronk. De restsuiker brengt evenwicht door de extra levendigheid.

14.20

2020
Sauvignon Blanc

Deze gastronomische Sauvignon Blanc heeft een open en intens aroma van o.a. abrikoos. De smaak is rijk en vol, met rijp geel fruit (abrikoos) en een lange afdronk. Complex, krachtig en tegelijk elegant.

14.90

Welkom bij Wijnstroom

Deze site bevat alcoholische producten. Je moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te kopen in België.