Les Galets

Les Galets

2021
Cabernet Franc

Intense geur, smaken van rood fruit, viooltjes, soepele tannines

14.70

Wijndomein
Château de la Bonnelière
Druiven
Cabernet Franc
Appellatie
Chinon AOP
Jaargang
2021
Château de la Bonnelière
RegioTouraine
Het 16e -eeuws Château de la Bonnelière, op de linkeroever van Chinon,  is eigendom van de familie Plouzeau. Marc Plouzeau schakelde reeds begin jaren 2000, als één van de eersten in de regio, over naar biologische wijnbouw. De vinificatie gebeurt bovendien met respect voor de druiven en het terroir. De druiven worden met...
Meer over dit wijndomein

Foodpairing

Wit vlees, gevogelte

Vergelijkbare wijnen volgens Marc

Les Morogues
2020
Pinot Noir

Geconcentreerde en tegelijk zeer verfijnde Pinot Noir. Rood fruit, delicate houttoets, zachte tannines, rond, medium body, verfijnd, met een lange afdronk.

17.95

Les Cépages Oubliés
2022
Gamay de Bouze à jus rouge

Intens, aromatisch, met rijp rood fruit, een zoete toets, hoge maar zachte tannines, een rond mondgevoel, medium body, soepel. Dit is een zeer aangename wijn gemaakt van de weinig voorkomende Gamay de Bouze à jus rouge.

15.50

Voluptance
2020
Cabernet Franc

Fruitig (zeer rijp rood fruit, aalbessen) en tegelijk vlezig, met versmolten tannines, voldoende zuren, een zacht mondgevoel en een lange afdronk. Een complexe en elegante Cabernet Franc.

12.60

Le Château de la Bonnelière
2020
Cabernet Franc

Aroma’s van rood fruit zoals rode bessen, verder kruiden en aardse toetsen. In de mond een fruitige aanzet, daarna kruidig en aards, met een lichte houttoets. De hoge zuren geven structuur, de tannines zijn zacht en versmolten. Dit is een uiterst complexe en verfijnde medium body Cabernet Franc.

19.80

Welkom bij Wijnstroom

Deze site bevat alcoholische producten. Je moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te kopen in België.