Voluptance

Voluptance

2020
Cabernet Franc

Fruitig (zeer rijp rood fruit, aalbessen) en tegelijk vlezig, met versmolten tannines, voldoende zuren, een zacht mondgevoel en een lange afdronk. Een complexe en elegante Cabernet Franc.

12.60

Wijndomein
Domaine de la Jarnoterie
Druiven
Cabernet Franc
Appellatie
Saint-Nicolas-de-Bourgueil AOP
Jaargang
2020
Domaine de la Jarnoterie
RegioTouraine
In het hart van de appellatie Saint-Nicolas de Bourgueil ligt de Vignoble de la Jarnoterie, een familiebezit sinds vijf generaties, opgericht in 1893. Drie bijzondere factoren kenmerken de wijngaarden: Klimaat: de wijngaarden zijn gericht op het zuiden en beschermd tegen de noordenwinden door het bos, wat resulteert in een uitzonderlijk microklimaat. Terroir: de...
Meer over dit wijndomein

Foodpairing

Wit vlees, lichte maaltijden, gegrild vlees

Vergelijkbare wijnen volgens Marc

Les Galets
2021
Cabernet Franc

Intense geur, smaken van rood fruit, viooltjes, soepele tannines

14.70

Les Morogues
2020
Pinot Noir

Geconcentreerde en tegelijk zeer verfijnde Pinot Noir. Rood fruit, delicate houttoets, zachte tannines, rond, medium body, verfijnd, met een lange afdronk.

17.95

La Chapelle
2020
Gamay St. Romain

Deze verfijnde en evenwichtige wijn is gemaakt van de lokale druif Gamay Saint-Romain, aangeplant op de uitlopers van het Centraal Massief. Hij kreeg 11 maanden houtopvoeding in een zogenaamde ‘cuve tronconique’, een afgetopte kegelvormige tank. In de neus is hij gemiddeld intens, halfopen, zeer aromatisch met veel rood fruit. In de mond merken we zijdezachte tannines, een houttoets, bos, kruiden, chocolade, en een lange afdronk.

18.70

A Nicolas
2020
Pinot Noir

Deze Pinot Noir uit Sancerre kreeg 12 maanden opvoeding in barrique. Rijp rood fruit, zwarte kers, zoete specerijen, vanille en een subtiele houttoets. Mooi evenwicht en lengte, verfijnd.

24.95

Welkom bij Wijnstroom

Deze site bevat alcoholische producten. Je moet 18 jaar of ouder zijn om alcohol te kopen in België.